Rólam

Amikor megkérdezik mivel foglalkozom, akkor általában az a válaszom, hogy fotográfus vagyok és marketing szakember. Mindkét foglalkozást egyformán kedvelem és mindkettőt aktívan művelem is.

Az, hogy éppen melyik területre kerül nagyobb hangsúly részemről, az időszakonként változó, de nem priorizálok köztük, hiszen sokszor összefonódnak illetve jól kiegészítik egymást.

Ennek a kombinációnak köszönhetően pontosan tudom, hogy milyen képekre van szükséged például, ha a vállalkozásod weboldalán a “rólam” menüpontban szeretnéd elhelyezni, egy sales anyagba emeled be, rólad készült interjúhoz kérik tőled vagy konferencia vagy workshop előadóként hívnak meg és képet kér be a szervező a rendezvény landing oldalára, esetleg a LinkedIn szakmai profilod szeretnéd kiemelni.

Egy jó portré, vagy hangulatos imidzs fotó segít elérni üzleti és személyes céljaidat, ugyanis a megrendelő bizalmának elnyerése azon a ponton kezdődik, amikor az első találkozás alkalmával lát téged. Ma már ez a találkozás az online térben történik. Ekkor válik a megrendelő számára hitelessé maga az üzlet és vele együtt a megálmodója.

Ha én vagyok a potenciális vásárló, akkor szeretem, ha mesélsz magadról. Ki vagy, és mitől fantasztikusak a termékeid. Azt is kedvelem, ha minél több információt látok és olvasok arról, hogy miért értékes számomra az amit előállítasz. Avass be, miért előnyös, ha téged választalak, és győzz meg arról, hogy megérted az igényeimet, és megoldod a problémáimat.

Persze mindez rengeteg idő, és energia, annak ellenére, hogy vannak praktikus megoldások amelyekkel hatékonyabbá lehet tenni a kommunikációt.

Ha van a géped tárhelyén pár meggyőző portréd, és jó pár fotód a termékedről használat közben, esetleg „előtte-utána” képed amit használni tudsz a közösségi média csatornákon és a weboldaladon is, sokkal könnyebb dolgod van. Éppen ezért fontos, hogy hangulatos képeket posztolj az üzletedről vagy arról, hogyan készül a termék, milyen új szolgáltatással találkozhatnak nálad, vagy hogyan zajlik az alkotás folyamata.

Az én célom, hogy ebben segítsek neked úgy, hogy magát a fotózás pozitív élményét is magaddal vidd az adott felhasználási célra készült képek mellett.

Számodra mi a legnagyobb kihívás ha képeket szeretnél magadról készíttetni? Ha van kedved, írd meg e-mail-ben!

Kiállítások, pályázatok, megjelenések:

Talált Történetek fotópályázat
Szentendre Fotóklub csoportos kiállítás
Szentendre Fotóklub – Esszencia IV. – csoportos kiállítás
Szentendre Fotóklub – Esszencia V. – csoportos kiállítás
Szentendre Fotóklub – Szentendre Mesél éves kiállítás 2023.

Bartha Andi
Tel: +36 30 529 0062
E-mail: thestory.hu@gmail.com
Facebook profilom
LinkedIn profilom
Nyilvántartási szám: 56503386
Adószám: 57841755-1-33

Vélemények:

Csilla mézeskalácsa
Csilla mézeskalácsa
2023-07-20
Nagyon szépen köszönjük az esküvői képeket! Külön köszönjük az ajándék fotókat. Amióta megkaptuk, azóta gyönyörködünk bennük. A kreatív fotózáson mindketten jól éreztük magunkat, köszönjük a kedves, empatikus és türelmes instrukciókat. Köszönjük szépen Andi munkáját. Sokat segített nekünk, hogy a fotók szépek lettek :) A fotókon meghitt, szeretetteljes a hangulat, és azt láttam, hogy szépek vagyunk. Pontosabban Andi szemével, és az objektíven keresztül láttatva elhittem, hogy ilyenek is lehetünk :) Andi kedves és pontos munkája hozzájárult ahhoz, hogy emlékezetes legyen a napunk :) Tudtam, hogy a legjobbat kell keresnünk, és megtaláltuk! :)
Csilla Horváth
Csilla Horváth
2023-05-11
Gyors, precíz, kreatív csapatunka, kellemes hangulatban, gyönyörű stúdióban, csodás-mesés végeredménnyel. 🤍🙏
Vizi Julia
Vizi Julia
2023-01-19
Bárcsak minden hónapban lehetne egy ilyen szombat délelőttöm. Igazi nőcis program. Móni igazán kedves, nyugodt és gyönyörűen sminkel. Andi elképesztő részletesen instruàl fotózás közben, ami nagy előny annak, aki nem jár 5 percenként stúdió fotózásra 🙂 A hangulat remek volt. A Villa Green stúdió pedig csodás. Köszönöm az élményt, viszem magammal a mindennapokba 🙂
Edina Takács
Edina Takács
2023-01-18
Nagyon jól éreztem magam a fotózáson. Andi és a sminkes kollégája nagyon kedvesek voltak, teljes mértékben figyelembe vették a kéréseimet, igényeimet, ezen felül pedig nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam tőlük. Egy élmény volt ez a fotózás, mosolyogva távoztam. :)
Tamás Lőrincz
Tamás Lőrincz
2022-12-13
Remek hangulatú volt a fotózás, rengeteg nevetéssel. Klassz helyen, a legklasszabb fotóssal! Csak ajánlani tudjuk, mi soha nem választanánk mást, csak Andit! Mindent köszönünk, csodálatos képek születtek!
Barbara Szabina Horváth
Barbara Szabina Horváth
2022-11-03
Milyen tökéletes volt! Nagyon kedves és szimpatikus volt mindenki! Bárkinek ajánlom :)
Katalin Homik
Katalin Homik
2022-08-06
Hónapokkal ezelőtt jártam Andinál portré fotózáson, ha a Vele töltött idő eszembe jut, az a mai napig mosolyt csal az arcomra és ez nem is fog változni. Andi egy igazi profi, aki csodás stúdióban alkotott, vagyis inkább varázsolt. Köszönöm szépen, Andi az élményt és a gyönyörű fotókat, melyekről egy új, szabad én néz vissza rám.
Dóra Szili-Kiss
Dóra Szili-Kiss
2022-07-01
Mindig is kiváncsi voltam rá, hogy milyen egy fotózás, amikor én vagyok a főszereplő. Andi a lehető legszuperebb élménnyé varázsolta ezt a pár órát. A helyszín, a smink és maga a fénykepezés mind nagyon otthonosan, és egyben professzionálisan zajlott. A rohanó hétköznapokban egy kicsit megállt az idő, új élményekkel töltődtünk fel, és a végeredmény is csodás lett! Köszönöm Andi! :)
Hajnalka Tóth
Hajnalka Tóth
2022-07-01
Hatalmas élmény volt a fotózás! Sosem éreztem még ilyen szépnek magam. Gyönyörű képek készültek! Azt hiszem minden kicsit is önbizalom hiányos nőnek receptre kellene felírni egy fotózást Andival! Utána máshogy látja magát az ember. Köszönöm a csodás élményt és a gyönyörű képeket! ❤️
Boglárka Kővári
Boglárka Kővári
2022-06-21
Továbbra is állítom, hogy Andi egy szuper kis balzsam a léleknek. Felejthetetlen élménnyel gazdagodva, meseszépnek varázsolva hagytam el a helyszínt :-) Olyan pillanatokban látta meg a bennem elbújt Nőt, mit bőven a legrosszabb grimaszomnak gondoltam :-D Szóval tényleg receptre kellene felírni.