PORTRÉFOTÓZÁS, BRANDING FOTÓZÁS ÁRAK

Mindannyian szeretjük előre megismerni legalább néhány fotón azt az embert,
akivel találkozni fogunk, akitől terméket rendelünk, vagy akinek szeretnénk igénybe venni a szolgáltatásait.

Mutasd be a weboldaladon és közösségi médiában minőségi képekkel workshopod, szolgáltatásod és termékeidet
hogy látogatóid, követőid és megrendelőid azonnal melletted döntsenek!


MAGABIZTOS VÁLLALKOZÓKNAK

Ezt válaszd, ha szeretnél magadról egy aktuális, stílusos portréfotó sorozatot amely egyszerre mutatja meg a személyiséged és épít bizalmat a saját márkád iránt.


CSOMAG TARTALMA

Sokszínű, komplex képanyag, több megjelenési felületre tervezve, stílusodhoz, szakmai profilodhoz, márka arculathoz illeszkedő koncepció tervezéssel

✅ 120 perc fotózás
✅ 15 db digitális portré fotó
✅ 3 szett öltözék
✅ Adott megjelenési felületre méretezett képek
✅ Stílustervezés, enteriőr rendezés


 • Pro retus és utómunka
 • Képek átadása akár 5 munkanapon belül
 • Jelszóval védett galéria
 • Stúdió helyszín
 • 15 perces online konzultáció a fotózás előtt
 • Folyamatos kommunikáció és könnyed instrukciók
 • Változatos beállítások
 • 100% elégedettségi garancia

CSOMAG ÁRA:
128.800 Ft/fő


Csomagban foglalt képszámon felüli képkidolgozás ára: 6.800Ft/kép. 

PORTRÉ OPTIMUM

INDULÓ, MEGÚJULÓ VÁLLALKOZÓKNAK

Ezt válaszd, ha most készül a honlapod, vagy arculatodra szabott, közvetlen kisugárzású fotókkal frissítenéd bemutatkozó anyagaidat.

CSOMAG TARTALMA

Szakmai profilodhoz, márkád arculatához, megjelenési felületekhez illő koncepció és öltözék javaslat

✅ 60 perc fotózás
✅ 8 db digitális portré fotó
✅ 2 szett öltözék
✅ Adott megjelenési felületre méretezett képek
✅ Stílustervezés, enteriőr rendezés


 • Pro retus és utómunka
 • Képek átadása akár 5 munkanapon belül
 • Jelszóval védett galéria
 • Stúdió helyszín
 • 15 perces online konzultáció a fotózás előtt
 • Folyamatos kommunikáció és könnyed instrukciók
 • Változatos beállítások
 • 100% elégedettségi garancia

CSOMAG ÁRA:
78.800 Ft/fő


Csomagban foglalt képszámon felüli képkidolgozás ára: 6.800Ft/kép. 

PORTRÉ START

VEZETŐKNEK, KARRIERVÁLTÓKNAK

Ezt válaszd, ha csak néhány, valóban meggyőző fotóra van szükséged szakmai profilod mielőbbi beindításához.

CSOMAG TARTALMA

Szakmai profilodhoz illő koncepció és öltözék javaslat

✅ 30 perc fotózás
✅ 5 db digitális portré fotó
✅ 1 szett öltözék
✅ Adott megjelenési felületre méretezett képek


 • Pro retus és utómunka
 • Képek átadása akár 5 munkanapon belül
 • Jelszóval védett galéria
 • Stúdió helyszín
 • 15 perces online konzultáció a fotózás előtt
 • Folyamatos kommunikáció és könnyed instrukciók
 • Változatos beállítások
 • 100% elégedettségi garancia

CSOMAG ÁRA:
48.800 Ft/fő


Csomagban foglalt képszámon felüli képkidolgozás ára: 6.800Ft/kép. 

A fenti árak alanyi áfamentes árak. A megadott árak tartalmazzák a teljeskörű koncepció tervezést, öltözék és arculathoz illő stílustanácsadást, és teljes megvalósítást, kivitelezést. A fenti árak digitális megjelenés esetén érvényesek. Az árak nem tartalmazzák a stúdióbérlés és sminkes díját. Sminkes díja igény esetén elképzeléstől függően 20.000 Ft-tól. Stúdióbérlés ára az adott stúdió mindenkori aktuális árlistája alapján értendő, közvetlen a stúdió felé fizetendő. Utazás díja Szentendrei stúdió esetén az ár tartalmazza, egyéb esetben Csobánka és az adott helyszín között 180Ft/km oda-vissza számolva.

Mikolai Aniko
Mikolai Aniko
2024-07-01
Andi precíz, szakmai hozzáértése a fotózás előtt és alatt is végig segítette a közös munkát. A fotózás könnyed és vidám volt. Szívből ajánlom őt.
Krisztina Kötő
Krisztina Kötő
2024-06-28
Nagyon szeretjük Andi munkáit. A képei rendkívül hangulatosak, lenyűgöző színvilágot használ, ami igazán különlegessé teszi az elkészült fotókat. A fotózás során rendkívül barátságos és professzionális volt, ami segített mindannyiunknak felszabadultan viselkedni a kamera előtt. Jól választja meg a beállításokat, figyel a részletekre. Köszönjük a csodálatos emléket, mindenkinek szívből ajánljuk.
Zoltán Kiss
Zoltán Kiss
2024-06-23
Andi elképesztően profi felkészültséggel teremtette meg a hangulatot, szerintem remek fotós. Nagyon jó volt, hogy már előre elküldte az elképzeléseit és meg tudtuk beszélni a részleteket. Nagyon jó élmény volt, szuperek a képek, köszönöm!
GROW Lab
GROW Lab
2024-05-15
A brandfotózás csöppet sem az én műfajom. Őszintén szólva, a fotózás úgy általában nem az, ritka kivétel volt eddig, ha jó kép készült rólam. Az Andival töltött egy óra nem munka volt, hanem fergeteges kaland! Egyetlen pillanatig sem feszengtem, laza, vidám hangulatban, rengeteg nevetéssel készültek a képek. A végeredmény pedig a legmerészebb álmaimat is felülmúlta, egészen lenyűgözőek lettek! Fogalmam sincs, hogy csinálta, de Andi tűpontos, tökéletesen önazonos képeket készített rólam. Olyan pontosan képes volt megmutatni engem, hogy azt hittem, ennyire pontosan csak élőben lehetséges ez. Márpedig a brandfotózásnak pont az a lényege, hogy a leendő ügyfeleim a képeimet látva is a lehető legbiztosabban képesek legyenek döntést hozni arról, hogy tényleg velem szeretnének-e együtt dolgozni. A képeket nézve nem csak egy profi szakembert láthatnak, de láthatják a személyiségem finom rezdüléseit, a stílusom. Ez pedig a legeslegtöbb, amit egy fotós szakmai képekkel adhat. Annyira jó élmény volt ez, hogy máris tervezem a következő fotózást. :)
Gabor Bibor
Gabor Bibor
2024-04-03
Andival nagyon jó hangulatban telt a fotózás. Portrésorozatot csinált, pár perc alatt egymásra hangolódtunk, könnyen követhető instrukciókat adott, és nem fukarkodott a megerősítő visszajelzésekkel sem. Pár napon belül megkaptam a fotókat, amikkel nagyon elégedett vagyok. A legnagyobb feladatot a válogatás adta, hogy a rengeteg nyers kép közül kiválasszam azt a néhányat, amit végül használni szeretnék. Túl sok jó képről kellett lemondanom, hoyg beleférjek a keretbe :)
Márton Makkos
Márton Makkos
2024-04-02
Nagyon szépen köszönöm a fantasztikus élményt és a remek közös munkát életem első professzionális stúdió fotózásán! Bevallom, kicsit izgultam, hogy milyen lesz. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, és nagyon hálás vagyok a segítő instrukcióidért és a kellemes hangulatért. A közösségi médiában örömmel fogom használni őket.
Réka Marusa
Réka Marusa
2024-02-26
Ahogy a legtöbb ember, úgy én sem mozgok túlságosan otthonosan a kamera előtt. Hova rakjam a kezem? Hova nézzek? Mosolyogjak? - ezek azok a kérdések, amiket elfelejtesz, amikor Andi fotóz. Észrevétlenül éri el, hogy feloldódj, jól érezd magad, spontán legyél és az elkészült képeken a valódi éned köszön vissza, amikre szeretettel fogsz ránézni.
mézeskalácsa Csilla
mézeskalácsa Csilla
2023-07-20
Nagyon szépen köszönjük az esküvői képeket! Külön köszönjük az ajándék fotókat. Amióta megkaptuk, azóta gyönyörködünk bennük. A kreatív fotózáson mindketten jól éreztük magunkat, köszönjük a kedves, empatikus és türelmes instrukciókat. Köszönjük szépen Andi munkáját. Sokat segített nekünk, hogy a fotók szépek lettek :) A fotókon meghitt, szeretetteljes a hangulat, és azt láttam, hogy szépek vagyunk. Pontosabban Andi szemével, és az objektíven keresztül láttatva elhittem, hogy ilyenek is lehetünk :) Andi kedves és pontos munkája hozzájárult ahhoz, hogy emlékezetes legyen a napunk :) Tudtam, hogy a legjobbat kell keresnünk, és megtaláltuk! :)
Csilla Horváth
Csilla Horváth
2023-05-11
Gyors, precíz, kreatív csapatunka, kellemes hangulatban, gyönyörű stúdióban, csodás-mesés végeredménnyel. 🤍🙏
Vizi Julia
Vizi Julia
2023-01-19
Bárcsak minden hónapban lehetne egy ilyen szombat délelőttöm. Igazi nőcis program. Móni igazán kedves, nyugodt és gyönyörűen sminkel. Andi elképesztő részletesen instruàl fotózás közben, ami nagy előny annak, aki nem jár 5 percenként stúdió fotózásra 🙂 A hangulat remek volt. A Villa Green stúdió pedig csodás. Köszönöm az élményt, viszem magammal a mindennapokba 🙂

Ki lesz a fotósod?

Bartha Andi vagyok, fényképész és marketing szakember. 

Mindkét területen több, mint tíz éves gyakorlati tapasztalatom van, éppen ezért pontosan tudom, hogy milyen képekre van szükséged, ha a vállalkozásod weboldalán a “rólam” menüpontban szeretnéd elhelyezni, hatékony landing oldalad tennéd közvetlenebbé a képekkel, vagy ha a közösségi média oldalaidon termékeid és szolgáltatásod szeretnéd bemutatni.

Mélyen átérzem, hogy ha kevésbé komfortosnak találod a kamera előtt zavartalanul megmutatni önmagad, ennek érdekében gyakorlottan vezetlek végig és teremtek könnyedén olyan helyzeteket fotózás közben, amelyben természetesen érzed magad.

Tökéletesen megértem milyen az, amikor a napi rutinból kiszakadva jól esik egy feltöltő, önbizalom-növelő program, így arra is hangsúlyt fektetek, hogy a fotózást követően nem csak a szép képeket vidd magaddal, hanem az akár hetekre feltöltő pozitív élményt is. 

Akik nálam jártak, általában ez utóbbiért hálásak a legjobban:  A célom az, hogy a képek készítése közben akkor is jól érezd magad, ha introvertált vagy, vagy ha ritkán állsz kamera előtt, és egyáltalán nincs modell gyakorlatod. 

Művészeteket kedvelőként személyes kedvenc projektem, ha kézművesek, manufaktúrák alkotó folyamatait, workshopjait fotózhatom és mutathatom meg azt ellenálhatatlan formában leendő résztvevőiknek.


Várlak szeretettel!

MIÉRT FONTOS A BRANDING FOTÓZÁS?

A personal branding fotózás célja, hogy széles körű és változatos tartalmat nyújtson a vállalkozó számára az online jelenlétéhez. Egy stílusos sorozattal könnyen ki tudod kifejezni a vállalkozásod üzenetét, stílusod és szakértelmed.

Egy jól tervezett personal branding fotózás során akár egy stúdió helyszínen belül, többféle kép készül, különböző ruhában és beállításokban, hogy bemutassuk a sokoldalúságod és az általad képviselt értékeket. Ezek a képek megfelelően használva lehetővé teszik, hogy személyesebb kapcsolatot alakíts ki az ügyfelekkel, megbízókkal és partnerekkel és nagyobb bizalmat ébressz a leendő megrendelőid számára az online térben.

Az üzleti portrék mellett a personal branding fotózásban fontos szerepet játszanak a hangulati képek, az akcióképek, az életmódképek és a termékképek is. Ezek a változatos tartalmak lehetővé teszik, hogy erőteljes személyes márkát építs, amely kiemelkedik a versenytársak közül és elérhetik azokat az embereket, akiknek szükségük van a szolgáltatásaidra vagy termékeidre.

Célom, hogy pontosan olyan képeket készítsünk, amelyeket szeretsz, büszkén mutatsz meg magadról és meggyőzően kommunikálják a vállalkozásod üzenetét.

Mi az amit minden fotózáshoz adok?

 • Online konzultációt ahol a fotózás teljes menetét előre megismered
 • A vállalkozásod arculatához illeszkedő kreatív koncepcióra javaslatot
 • Segítséget, a személyiségedhez, stílusodhoz és az enteriőrhöz illeszkedő öltözék kiválasztásához
 • Moodboard inspirációt, amely alapján könnyedén magad elé tudod képzelni a végeredményt
 • Gondoskodást és könnyed instrukciókat, hogy magabiztos lehess modellgyakorlat nélkül is!

Kinek való a personal branding fotózás?

 • Neked, ha úgy érzed, hogy a karriered előrelépése érdekében erős személyes márkaépítésre van szükséged
 • Neked, ha vállalkozó vagy és személyes márkát építesz, hogy növed a vállalkozásod hírnevét és elérhetőségét.
 • Neked, ha professzionális szolgáltatásokat nyújtó szakembervagy, mint például jogász, tanácsadó, terapeuta, grafikus, coach, edző, alkotóművész, stb., akiknek fontos az online jelenlét
 • Neked, ha vállalati vezető vagy, akik személyes márkát építesz annak érdekében, hogy növeld a vállalat hírnevét és személyes kapcsolataidat
 • Neked, ha média személyiség vagy, akik személyes márkát építesz annak érdekében, hogy növeld az online követők számát
 • Neked, ha művész, keramikus, fotós vagy más kreatív szakember vagy, akik személyes márkát építesz annak érdekében, hogy bemutasd munkádat

INFÓK A FOTÓZÁSRÓL

Hogyan készülünk?
Megállapodást követően egyeztetjük a pontos elképzelést, hogy az öltözék, frizura, smink, helyszín is az elkészült képek céljához illeszkedjenek. Ne aggódj, ezt általában a basic ruhatár segítségével meg tudjuk oldani. Az enteriörhöz illeszkedő színekhez és ruhákhoz megállapodás esetén pontos leírást és board-ot adok.

Segítek a fotózás koncepciójának kialakításában. Gondos tervezést és egyeztetést követően a fotózás napján a képek készítésére tudunk fókuszálni ezáltal számodra is ismert lesz a folyamat, így a helyszínre már teljesen magabiztosan érkezel.

Hogyan érkezz?
Nem szükséges, hogy profi modell gyakorlatod és rutinod legyen, mégis csodálatos képeket készítünk. Ha hozod magaddal a jókedvedet, és bizalmadat felém, ez a kettő pontosan megfelelő alapja a jó hangulatú fotózásnak, és a szép képeknek.

Mi történik közvetlen a fotózás előtt?
Gondos és kedves sminkesünk segít a szépséged kiemelni természetes hatású smink elkészítésével. 

Mi történik a fotózás közben?
A fotózás időtartama alatt a spontán légkör megteremtésére törekszem, finom instrukciókkal vezetve találjuk meg együtt a legoptimálisabb pózokat. Mindezeknek köszönhetően a fotózás egy  igazán feltöltő program.

Mikor kapom meg a képeket?
A fotózáson készült (vízjelezett, kis méretű és felbontású) képek közül a jelszóval ellátott, saját galériádban te választod ki a számodra legkedvesebb képeket, amelyeket a csomagban megadott mennyiségben utómunkázok és szükség esetén retusálok. Az előzetes galériát a fotózást követő 2 munkanapon belül kapod meg, a kidolgozott képeket 5 munkanapon belül tudod letölteni online galériádból.

100% elégedettségi garanciát vállalok
Ha nem vagy megelégedve a fotózás eredményével, visszaadom a fotózás teljes árát. A fotózást követő 2 munkanapon belül elküldöm a nézőképeket, amelyek azt a célt szolgálják, hogy az elkészült fotósorozatból kiválaszd a megrendelt fotózás szerinti képszámnak megfelelő képeket.
Ha a nézőképek alapján nem vagy elégedett, az eredmény nem felel meg az elvárásaidnak, a fotózás díjának teljes összegét visszafizetem. Miután a fotózás árát visszafizettem, az elkészült képeket törlöm a számítógépemről, így már nem kerülhetnek felhasználásra. Ez még nem fordult elő, eddig minden megrendelőm 100%-ban elégedett volt.

Hogyan tudok foglalni időpontot?
A megrendelés gombok valamelyikére kattintva az űrlap  kitöltésével, és 50% díjbekérő alapján befizetett foglalóval tudod lefoglalni az időpontod. A fotózás lemondása 7 nappal a lemondás előtt, új időpont átfoglalással lehetséges. 3 vagy kevesebb nappal a fotózást megelőző lemondás esetén a befizetett előleg nem jár vissza. (stúdióbérlés, sminkes és fotós kapacitás foglalásának lemondási feltételei miatt.)


Ha meggyőző képekre van szükséged és egy igazán feltöltő fotózás élményre vágysz, akkor várlak szeretettel! 

VÉLEMÉNYEK

Mikolai Aniko
Mikolai Aniko
2024-07-01
Andi precíz, szakmai hozzáértése a fotózás előtt és alatt is végig segítette a közös munkát. A fotózás könnyed és vidám volt. Szívből ajánlom őt.
Krisztina Kötő
Krisztina Kötő
2024-06-28
Nagyon szeretjük Andi munkáit. A képei rendkívül hangulatosak, lenyűgöző színvilágot használ, ami igazán különlegessé teszi az elkészült fotókat. A fotózás során rendkívül barátságos és professzionális volt, ami segített mindannyiunknak felszabadultan viselkedni a kamera előtt. Jól választja meg a beállításokat, figyel a részletekre. Köszönjük a csodálatos emléket, mindenkinek szívből ajánljuk.
Zoltán Kiss
Zoltán Kiss
2024-06-23
Andi elképesztően profi felkészültséggel teremtette meg a hangulatot, szerintem remek fotós. Nagyon jó volt, hogy már előre elküldte az elképzeléseit és meg tudtuk beszélni a részleteket. Nagyon jó élmény volt, szuperek a képek, köszönöm!
GROW Lab
GROW Lab
2024-05-15
A brandfotózás csöppet sem az én műfajom. Őszintén szólva, a fotózás úgy általában nem az, ritka kivétel volt eddig, ha jó kép készült rólam. Az Andival töltött egy óra nem munka volt, hanem fergeteges kaland! Egyetlen pillanatig sem feszengtem, laza, vidám hangulatban, rengeteg nevetéssel készültek a képek. A végeredmény pedig a legmerészebb álmaimat is felülmúlta, egészen lenyűgözőek lettek! Fogalmam sincs, hogy csinálta, de Andi tűpontos, tökéletesen önazonos képeket készített rólam. Olyan pontosan képes volt megmutatni engem, hogy azt hittem, ennyire pontosan csak élőben lehetséges ez. Márpedig a brandfotózásnak pont az a lényege, hogy a leendő ügyfeleim a képeimet látva is a lehető legbiztosabban képesek legyenek döntést hozni arról, hogy tényleg velem szeretnének-e együtt dolgozni. A képeket nézve nem csak egy profi szakembert láthatnak, de láthatják a személyiségem finom rezdüléseit, a stílusom. Ez pedig a legeslegtöbb, amit egy fotós szakmai képekkel adhat. Annyira jó élmény volt ez, hogy máris tervezem a következő fotózást. :)
Gabor Bibor
Gabor Bibor
2024-04-03
Andival nagyon jó hangulatban telt a fotózás. Portrésorozatot csinált, pár perc alatt egymásra hangolódtunk, könnyen követhető instrukciókat adott, és nem fukarkodott a megerősítő visszajelzésekkel sem. Pár napon belül megkaptam a fotókat, amikkel nagyon elégedett vagyok. A legnagyobb feladatot a válogatás adta, hogy a rengeteg nyers kép közül kiválasszam azt a néhányat, amit végül használni szeretnék. Túl sok jó képről kellett lemondanom, hoyg beleférjek a keretbe :)
Márton Makkos
Márton Makkos
2024-04-02
Nagyon szépen köszönöm a fantasztikus élményt és a remek közös munkát életem első professzionális stúdió fotózásán! Bevallom, kicsit izgultam, hogy milyen lesz. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, és nagyon hálás vagyok a segítő instrukcióidért és a kellemes hangulatért. A közösségi médiában örömmel fogom használni őket.
Réka Marusa
Réka Marusa
2024-02-26
Ahogy a legtöbb ember, úgy én sem mozgok túlságosan otthonosan a kamera előtt. Hova rakjam a kezem? Hova nézzek? Mosolyogjak? - ezek azok a kérdések, amiket elfelejtesz, amikor Andi fotóz. Észrevétlenül éri el, hogy feloldódj, jól érezd magad, spontán legyél és az elkészült képeken a valódi éned köszön vissza, amikre szeretettel fogsz ránézni.
mézeskalácsa Csilla
mézeskalácsa Csilla
2023-07-20
Nagyon szépen köszönjük az esküvői képeket! Külön köszönjük az ajándék fotókat. Amióta megkaptuk, azóta gyönyörködünk bennük. A kreatív fotózáson mindketten jól éreztük magunkat, köszönjük a kedves, empatikus és türelmes instrukciókat. Köszönjük szépen Andi munkáját. Sokat segített nekünk, hogy a fotók szépek lettek :) A fotókon meghitt, szeretetteljes a hangulat, és azt láttam, hogy szépek vagyunk. Pontosabban Andi szemével, és az objektíven keresztül láttatva elhittem, hogy ilyenek is lehetünk :) Andi kedves és pontos munkája hozzájárult ahhoz, hogy emlékezetes legyen a napunk :) Tudtam, hogy a legjobbat kell keresnünk, és megtaláltuk! :)
Csilla Horváth
Csilla Horváth
2023-05-11
Gyors, precíz, kreatív csapatunka, kellemes hangulatban, gyönyörű stúdióban, csodás-mesés végeredménnyel. 🤍🙏
Vizi Julia
Vizi Julia
2023-01-19
Bárcsak minden hónapban lehetne egy ilyen szombat délelőttöm. Igazi nőcis program. Móni igazán kedves, nyugodt és gyönyörűen sminkel. Andi elképesztő részletesen instruàl fotózás közben, ami nagy előny annak, aki nem jár 5 percenként stúdió fotózásra 🙂 A hangulat remek volt. A Villa Green stúdió pedig csodás. Köszönöm az élményt, viszem magammal a mindennapokba 🙂

„Akár üzleti portré, akár önbizalom növelő fotózás, Andinál biztosan a legjobb kezekben leszel, ha őt választod. Mindig tudja, hogy instruáljon, hogy egy percig ne érezd magad kellemetlenül és mind a fotózás, mind a végeredmény örömmel töltsön el.” Szentesi Dia”

„Szívesen ajánlom Bartha Andi képeit a profizmus miatt, a türelem miatt, a hangulat miatt, és természetesen a szolgáltatás minősége miatt” Szatmári Barbara

„Andiban megvan a képesség, hogy perceken belül oldja az emberekben a feszültséget, többek között emiatt is születnek ennyire csodálatos képek. Szívből ajánljuk mind portré, mind páros/családi fotózásra.” Ury Izabella

Andinál azt érzed, hogy te vagy a középpontban, és a legjobb arcodat hozza ki belőled! Végig kedvesen instruál, bíztat, mikor mire van szükséged. Meglátja benned a szépet, és ki is hozza!” Pappné Mike Tünde

„Húúú nagyon jók lettek a képeket! Nagyon örülök nekik 🙂 Odáig volt mindenki, akinek eddig mutattam. És nagyon jó, hogy közben megmaradtam én, tényleg magamat látom vissza. Az is szuper, hogy ennyi beállítást és ruhaszettet csináltunk, így nagyon sokféle célra fel tudom használni őket. Hálás vagyok, és jó szívvel foglak ajánlani mindenkinek 🙂 Nagyon köszönöm az odafigyelést, az empátiát, kedvességet és a profizmust!” Kriszta