ÜZLETI PORTRÉ

vagy Personal branding fotózás

Mindannyian szeretjük előre megismerni a szolgáltatót, mielőtt ajánlatot kérünk tőle, vagy megrendeljük a termékét.

Ha a weboldaladon és közösségi médiában több olyan minőségi képpel illusztrálod a mondanivalód, ahol vállalod az arcod és szívesen mesélsz a szolgáltatásodról, termékedről,  az hitelessé tesz a látogatóid, követőid és megrendelőid szemében.

Kis, közép – és nagyvállalatok kommunikációs céljait támogató  professzionális üzleti fotózásokat tervezek és valósítok meg. Marketing szakemberként pontosan tudom, hogy melyik megjelenés milyen tipusú képeket kíván meg, hogy pontosan elérd a tervezett kommunikációs célt. 

Megrendelőim elégedettek, mert a koncepció tervezését,  fotózás helyszínének szervezését, sminkes keresését, öltözékek előkészítését és minden apró részlet egyeztetését átvállalom.

Elsődleges célom, amellett, hogy az elkészült képek pontosan megfeleljenek a felhasználás céljának az, hogy a fotózás közben akkor is jól érezd magad, ha nem állsz gyakran a kamera előtt. Éppen ezért kiemelten fontosnak tartom, hogy a képek mellett magaddal vidd a fotózás feltöltő élményét is! 

MIÉRT FONTOS A BRANDING FOTÓZÁS?

A personal branding fotózás célja, hogy széles körű és változatos tartalmat nyújtson a vállalkozó számára az online jelenlétéhez. Egy stílusos sorozattal könnyen ki tudod kifejezni a vállalkozásod üzenetét, stílusod és szakértelmed.

Egy jól tervezett personal branding fotózás során akár egy stúdió helyszínen belül, többféle kép készül, különböző ruhában és beállításokban, hogy bemutassuk a sokoldalúságod és az általad képviselt értékeket. Ezek a képek megfelelően használva lehetővé teszik, hogy személyesebb kapcsolatot alakíts ki az ügyfelekkel, megbízókkal és partnerekkel és nagyobb bizalmat ébressz a leendő megrendelőid számára az online térben.

Az üzleti portrék mellett a personal branding fotózásban fontos szerepet játszanak a hangulati képek, az akcióképek, az életmódképek és a termékképek is. Ezek a változatos tartalmak lehetővé teszik, hogy erőteljes személyes márkát építs, amely kiemelkedik a versenytársak közül és elérhetik azokat az embereket, akiknek szükségük van a szolgáltatásaidra vagy termékeidre.

Célom, hogy pontosan olyan képeket készítsünk, amelyeket szeretsz, büszkén mutatsz meg magadról és meggyőzően kommunikálják a vállalkozásod üzenetét.

Mi az amit minden fotózáshoz adok?

 • Online konzultációt ahol a fotózás teljes menetét előre megismered
 • A vállalkozásod arculatához illeszkedő kreatív koncepcióra javaslatot
 • Segítséget, a személyiségedhez, stílusodhoz és az enteriőrhöz illeszkedő öltözék kiválasztásához
 • Moodboard inspirációt, amely alapján könnyedén magad elé tudod képzelni a végeredményt
 • Gondoskodást és könnyed instrukciókat, hogy magabiztos lehess modellgyakorlat nélkül is!

Kinek való a personal branding fotózás?

 • Neked, ha úgy érzed, hogy a karriered előrelépése érdekében erős személyes márkaépítésre van szükséged
 • Neked, ha vállalkozó vagy és személyes márkát építesz, hogy növeld a vállalkozásod hírnevét és elérhetőségét.
 • Neked, ha professzionális szolgáltatásokat nyújtó szakember vagy, mint például jogász, tanácsadó, terapeuta, grafikus, coach, edző, alkotóművész, stb., akiknek fontos az online jelenlét
 • Neked, ha vállalati vezető vagy, akik személyes márkát építesz annak érdekében, hogy növeld a vállalat hírnevét és személyes kapcsolataidat
 • Neked, ha média személyiség vagy, akik személyes márkát építesz annak érdekében, hogy növeld az online követők számát
 • Neked, ha alkotóművész, keramikus, fotós, textiltervező, festőművész vagy más kreatív szakember vagy, aki elkészült munkáit szeretné megmutatni, értékesíteni és workshopjait megtölteni.

A  képeket akár 5 munkanapon belül használhatod:

 • Weboldalon illusztrációként, blog bejegyzésekhez
 • Workshopok promóciójára
 • Szolgáltatásod bemutatására
 • Termék gyártási folyamatainak bemutatásához
 • Termékek használatának bemutatásához („előtte-utána” képek)
 • Social média posztokhoz
 • Brand építéshez
 • Interjúkhoz, média megjelenésekhez
 • Sales prezentációhoz
 • Vállalati magazinokban történő megjelenéshez

INFÓK A FOTÓZÁSRÓL

Hogyan készülünk?
Megállapodást követően egyeztetjük a pontos elképzelést, hogy az öltözék, frizura, smink, helyszín is az elkészült képek céljához illeszkedjenek. Ne aggódj, ezt általában a basic ruhatár segítségével meg tudjuk oldani. Az enteriörhöz illeszkedő színekhez és ruhákhoz megállapodás esetén pontos leírást és board-ot adok.

Segítek a fotózás koncepciójának kialakításában. Gondos tervezést és egyeztetést követően a fotózás napján a képek készítésére tudunk fókuszálni ezáltal számodra is ismert lesz a folyamat, így a helyszínre már teljesen magabiztosan érkezel.

Hogyan érkezz?
Nem szükséges, hogy profi modell gyakorlatod és rutinod legyen, mégis csodálatos képeket készítünk. Ha hozod magaddal a jókedvedet, és bizalmadat felém, ez a kettő pontosan megfelelő alapja a jó hangulatú fotózásnak, és a szép képeknek.

Mi történik közvetlen a fotózás előtt?
Gondos és kedves sminkesünk segít a szépséged kiemelni természetes hatású smink elkészítésével. 

Mi történik a fotózás közben?
A fotózás időtartama alatt a spontán légkör megteremtésére törekszem, finom instrukciókkal vezetve találjuk meg együtt a legoptimálisabb pózokat. Mindezeknek köszönhetően a fotózás egy  igazán feltöltő program.

Mikor kapom meg a képeket?
A fotózáson készült (vízjelezett, kis méretű és felbontású) képek közül a jelszóval ellátott, saját galériádban te választod ki a számodra legkedvesebb képeket, amelyeket a csomagban megadott mennyiségben utómunkázok és szükség esetén retusálok. Az előzetes galériát a fotózást követő 2 munkanapon belül kapod meg, a kidolgozott képeket 5 munkanapon belül tudod letölteni online galériádból.

100% elégedettségi garanciát vállalok
Ha nem vagy megelégedve a fotózás eredményével, visszaadom a fotózás teljes árát. A fotózást követő 2 munkanapon belül elküldöm a nézőképeket, amelyek azt a célt szolgálják, hogy az elkészült fotósorozatból kiválaszd a megrendelt fotózás szerinti képszámnak megfelelő képeket.
Ha a nézőképek alapján nem vagy elégedett, az eredmény nem felel meg az elvárásaidnak, a fotózás díjának teljes összegét visszafizetem. Miután a fotózás árát visszafizettem, az elkészült képeket törlöm a számítógépemről, így már nem kerülhetnek felhasználásra. Ez még nem fordult elő, eddig minden megrendelőm 100%-ban elégedett volt.

Hogyan tudok foglalni időpontot?
A megrendelés gombok valamelyikére kattintva az űrlap  kitöltésével, és 50% díjbekérő alapján befizetett foglalóval tudod lefoglalni az időpontod. A fotózás lemondása 7 nappal a lemondás előtt, új időpont átfoglalással lehetséges. 3 vagy kevesebb nappal a fotózást megelőző lemondás esetén a befizetett előleg nem jár vissza. (stúdióbérlés, sminkes és fotós kapacitás foglalásának lemondási feltételei miatt.)


Ha meggyőző képekre van szükséged és egy igazán feltöltő fotózás élményre vágysz, akkor várlak szeretettel! 

Csilla mézeskalácsa
Csilla mézeskalácsa
2023-07-20
Nagyon szépen köszönjük az esküvői képeket! Külön köszönjük az ajándék fotókat. Amióta megkaptuk, azóta gyönyörködünk bennük. A kreatív fotózáson mindketten jól éreztük magunkat, köszönjük a kedves, empatikus és türelmes instrukciókat. Köszönjük szépen Andi munkáját. Sokat segített nekünk, hogy a fotók szépek lettek :) A fotókon meghitt, szeretetteljes a hangulat, és azt láttam, hogy szépek vagyunk. Pontosabban Andi szemével, és az objektíven keresztül láttatva elhittem, hogy ilyenek is lehetünk :) Andi kedves és pontos munkája hozzájárult ahhoz, hogy emlékezetes legyen a napunk :) Tudtam, hogy a legjobbat kell keresnünk, és megtaláltuk! :)
Csilla Horváth
Csilla Horváth
2023-05-11
Gyors, precíz, kreatív csapatunka, kellemes hangulatban, gyönyörű stúdióban, csodás-mesés végeredménnyel. 🤍🙏
Vizi Julia
Vizi Julia
2023-01-19
Bárcsak minden hónapban lehetne egy ilyen szombat délelőttöm. Igazi nőcis program. Móni igazán kedves, nyugodt és gyönyörűen sminkel. Andi elképesztő részletesen instruàl fotózás közben, ami nagy előny annak, aki nem jár 5 percenként stúdió fotózásra 🙂 A hangulat remek volt. A Villa Green stúdió pedig csodás. Köszönöm az élményt, viszem magammal a mindennapokba 🙂
Edina Takács
Edina Takács
2023-01-18
Nagyon jól éreztem magam a fotózáson. Andi és a sminkes kollégája nagyon kedvesek voltak, teljes mértékben figyelembe vették a kéréseimet, igényeimet, ezen felül pedig nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam tőlük. Egy élmény volt ez a fotózás, mosolyogva távoztam. :)
Tamás Lőrincz
Tamás Lőrincz
2022-12-13
Remek hangulatú volt a fotózás, rengeteg nevetéssel. Klassz helyen, a legklasszabb fotóssal! Csak ajánlani tudjuk, mi soha nem választanánk mást, csak Andit! Mindent köszönünk, csodálatos képek születtek!
Barbara Szabina Horváth
Barbara Szabina Horváth
2022-11-03
Milyen tökéletes volt! Nagyon kedves és szimpatikus volt mindenki! Bárkinek ajánlom :)
Katalin Homik
Katalin Homik
2022-08-06
Hónapokkal ezelőtt jártam Andinál portré fotózáson, ha a Vele töltött idő eszembe jut, az a mai napig mosolyt csal az arcomra és ez nem is fog változni. Andi egy igazi profi, aki csodás stúdióban alkotott, vagyis inkább varázsolt. Köszönöm szépen, Andi az élményt és a gyönyörű fotókat, melyekről egy új, szabad én néz vissza rám.
Dóra Szili-Kiss
Dóra Szili-Kiss
2022-07-01
Mindig is kiváncsi voltam rá, hogy milyen egy fotózás, amikor én vagyok a főszereplő. Andi a lehető legszuperebb élménnyé varázsolta ezt a pár órát. A helyszín, a smink és maga a fénykepezés mind nagyon otthonosan, és egyben professzionálisan zajlott. A rohanó hétköznapokban egy kicsit megállt az idő, új élményekkel töltődtünk fel, és a végeredmény is csodás lett! Köszönöm Andi! :)
Hajnalka Tóth
Hajnalka Tóth
2022-07-01
Hatalmas élmény volt a fotózás! Sosem éreztem még ilyen szépnek magam. Gyönyörű képek készültek! Azt hiszem minden kicsit is önbizalom hiányos nőnek receptre kellene felírni egy fotózást Andival! Utána máshogy látja magát az ember. Köszönöm a csodás élményt és a gyönyörű képeket! ❤️
Boglárka Kővári
Boglárka Kővári
2022-06-21
Továbbra is állítom, hogy Andi egy szuper kis balzsam a léleknek. Felejthetetlen élménnyel gazdagodva, meseszépnek varázsolva hagytam el a helyszínt :-) Olyan pillanatokban látta meg a bennem elbújt Nőt, mit bőven a legrosszabb grimaszomnak gondoltam :-D Szóval tényleg receptre kellene felírni.