Kiállítás – Szentendre

Ha karácsony előtt sétáltál a Szentendrei Adventi Vásárban, akkor lehet, hogy megnézted már a Szentendre Fotóklub kiállításán a képeinket ügyfélfogadási időben (hétfőn délután vagy szerdán egész nap) a Polgármesteri Hivatalban. Ha mégsem, akkor még január közepéig megteheted!

Büszke vagyok, hogy a városháza emeletének falait díszítő értékes alkotások között az én képeimet is megtaláljátok! 🙂

A kiállított képeim közül az egyik egy önarckép sorozatom, ahol a pandémia okozta bezártságban és tervezhetetlenségben, az engem foglalkoztató kérdésekre kerestem a választ a saját projektem saját modelljeként.

A másik képen a jelenleg is futó JustMe projekt portréiból láthattok néhányat. A “JustMe” projektben a többféle, felelős szerepekből szeretnék egy picit kitekinteni. Itt nem üzletasszonyként, munkatársként, szakértőként, feleségként, vagy anyaként van jelen a modellem, hanem mindezeket egy pici időre félretéve nőként. A képekben kötelezettség és megfelelési kényszer nélküli érzelmi lenyomatokat fogalmazok meg, letisztultan, kellékek nélkül, irányított párbeszéddel, pózokat finoman instruálva. A projekt célja: Megmutatni a rengeteg szerepünk mögött a nőt, aki személyiségünktől függően lehet erős, lágy, finom, határozott, vagy gyengéd.

Ha van kedved, csatlakozz a JustMe projekthez. Ki tudja, talán a következő kiállításon a te képed is ott lesz! 🙂 Itt tudsz regisztrálni: t.ly/s3sG
Várlak szeretettel!

Szólj hozzá!