Lantos Judit – Keramikus -műhelyfotók, workshop fotózás

Alkotóművész fotózása alkotás közben, műhelyfotók, workshop fotózás

Gyerekkoromban én is keramikus szerettem volna lenni, de a időközben tettem néhány kitérőt a marketing szakirányú közgazdász képzés felé.

Szerencsére a fotográfia, mint kreatív alkotó eszköz velem maradt, így ennek köszönhetően visszatérhetek és egy kicsit megölelhetem a bennem élő kislányt minden ilyen szeretnivaló projekt alkalmával. Személyes kedvencem, ha egy alkotóművészről alkotás közben készíthetek képeket.

Ilyenkor valahol a gyerekkori álmaimat élem át újra azáltal, hogy hallgatom a művészt, miközben mesél magáról és kezei közül egy újabb, teljesen egyedi különlegesség kerül ki.

Lantos Judit már gyerekként is keramikus akart lenni, ami mellett kitartott, a szüleiben felmerülő kételyek és ellenkező irányú karriertervek ellenére is. És mennyire jól tette, hiszen csodálatos, kreatív alkotásaival ma már a legnívósabb éttermekben találkozhatunk.

Judittal még lesz egy pár közös fotózásunk és nem csak azért, mert a riport képek elmesélik a gyönyörű kerámiák születésének történetét, hanem mert ő maga tele van meglepetésekkel. Például még a „fotós alteregóját” is szeretném bemutatni, méghozzá riport képekben. 🙂📷 De erről majd egy másik sorozatban…😉🙃

Judit visszajelzése a fotókat látva:
„Ó!!! Na, most jutottam el a képekig! Nagyon jók!!! Örök hála! Mert nem érzek rajtuk (vagyis, izé na, szóval magamon) semmi görcsölést! A legkedvencem a „pipacsos” kép, de nagyon jók a fentről készültek is! És azok, ahol bár látszom, de a fókusz nem rajtam van! Egy szó, mint száz, kiváló képek, és teljesen visszaadják a műhely „fílingjét”! Ja, és a főkedvenc az utolsó! 🙂 Ez a lepukkant hodály, a cirka 20 éves Volvómmal! Ez a kép egy külön szám! Iszonyú jók a fények és a színek! Nagyon köszönöm!!!”
https://www.lantosjudit.hu/

Ha te is szeretnél kifejező portréképeket és hangulat fotókat, amely vonzóvá teszi workshopod, műhelyed, alkotásaidat, termékeidet, szolgáltatásod, akkor kérj ajánlatot:


Szólj hozzá!