Férfi portré – projekt

Portréfotózás – férfiaknak, fiatalembereknek, uraknak

Ha valaha is kíváncsi voltál rá, hogyan láthat téged egy portréfotós, vagy csak szeretnél őszinte és egyedi képeket magadról, akkor kérlek jelentkezz!

Ha úgy érzed, férjed, munkatársad, barátod, apukád, nagypapád, vagy ismerősöd különleges karakter, vagy akár te magad szeretnél róla egy őszinte képet, akkor szeretettel várom jelentkezését!

A fotózás értéke: 68.800 Ft, ugyanakkor ezúttal csak a stúdióbérlés díját fizeted te, a fotózás díjtalan. Stúdióbérlés: 9.900 Ft/fő/minden megkezdett óra. Jelentkezéskor aláírással vállalod, hogy a rólad készült, bármelyik általam választott utómunkázott képek megjelenhetnek a weboldalamon, közösségi oldalakon, pályázaton, kiállításon, digitális és nyomtatott média felületeken, és vállalod, hogy az általad megosztott képeken a @thestory.hu oldalt megjelölöd. Jelentkezési határidő: 2024.04.30. Első körben összesen 5 fő kerül kiválasztásra, akikről képet készítek!

Milyen stílusú képek készülnek?

Minden karakter más és más, így ezúttal a képekhez kapcsolódó koncepciót a jelentkezéskor fogom egyeztetni veled.


Hogyan kapod meg a képeket?

A fotózáson készült képek közül általam kiválasztott 2 db-ot retusálva, nyomtatásra alkalmas méretben, digitális formátumban adok át, 2MB jpg méretben. Ha további képeket szeretnél, akkor lehetőséged van egy nézőképeket tartalmazó, jelszóval ellátott galériából kiválasztva plusz képeket rendelni, ennek ár: 6800Ft/kép.

Mennyi időt vesz igénybe a fotózás?

A fotózás előre egyeztetett időpontban történik péntek délelőtt vagy hétvégén délelőtt. A fotózás kb 60 percet vesz igénybe.

Hol van a fotózás helyszíne?

Szentendrén. A stúdió egy gyártelepen található, gyönyörűen berendezett stúdió, a stúdió épülete előtt díjmentes parkolás biztosított. A stúdió földszinti fogadóterében kávét, ásványvizet tudtok kérni, a stúdióterek az első emeleten várnak.

Miért érdemes részt venni?

  • Megkapod az általam választott, elkészült, 2 db professzionális portréfotót, amelyeket átadhatsz szeretteidnek, vagy megoszthatsz a saját social media csatornáidon a @thestory.hu jelölésével.
  • Kipróbálhatod magad egy fotózáson és megtapasztalhatod, milyen egy stúdióban dolgozni
  • A könnyed, ám pontos instrukcióknak köszönhetően minden eddigi negatív, fotózással kapcsolatos tapasztalatod felülírunk
  • Kedveled a minimál enteriőrt – klasszikus megjelenést, tetszenek a fekete-fehér, hangulatos, kontrasztos képek

Hogyan jelentkezhetsz?

Kattints a jelentkezés gombra és töltsd ki az űrlapot!

A jelentkezések feldolgozása beérkezési sorrendben történik, mindenkinek válaszolok!

Mi történik jelentkezést követően?

Regisztrációt követően kapsz egy e-mail-es visszaigazolást tőlem. Első körben egy rövid telefonbeszélgetésre vagy email váltásra kerül sor, ami megelőzi a fotózást. Így mire a személyes találkozásra kerül sor, már könnyebben hangolódsz te is az eseményekre.

Ki lesz a fotósod?

Bartha Andi vagyok, okleveles fotográfus és marketingszakember. 

Mindkét területen több, mint tíz éves gyakorlati tapasztalatom van, éppen ezért pontosan tudom, hogy milyen képekre van szükséged, ha a vállalkozásod weboldalán a „rólam” menüpontban szeretnéd elhelyezni, vagy ha a közösségimédia-oldalaidon termékeid és szolgáltatásod szeretnéd bemutatni.

Tökéletesen megértem, milyen az, amikor a napi rutinból kiszakadva jólesik egy feltöltő, önbizalom-növelő program. Tapasztalatom szerint ilyenkor a fotózást követően nemcsak a szép képeket viszed magaddal, hanem az akár hetekre feltöltő pozitív élményt is. 

Akik nálam jártak, általában ez utóbbiért hálásak a legjobban: A célom az, hogy a képek készítése közben akkor is jól érezd magad, ha introvertált vagy, vagy ha ritkán állsz kamera előtt, és egyáltalán nincs modellgyakorlatod. 

Várlak szeretettel!

INFÓK A FOTÓZÁSRÓL

Hogyan készüljek?
A megállapodást követően egyeztetjük a pontos elképzelést, hogy az öltözék és a helyszín is az elkészült képek céljához illeszkedjen. Ne aggódj, ezt általában a basic ruhatár segítségével meg tudjuk oldani. Az enteriőrhöz illeszkedő színekhez és ruhákhoz megállapodás esetén pontos leírást és hangulat táblát adok. A nálam lévő rendelkezésre álló ruhatárat is használni fogjuk.

A gondos tervezést és egyeztetést követően a fotózás napján a képek készítésére tudunk fókuszálni, ezáltal számodra is ismert lesz a folyamat, így a helyszínre már teljesen magabiztosan érkezel.

Hogyan érkezz?
Nem szükséges, hogy profi modellgyakorlatod és rutinod legyen, mégis csodálatos képeket készítünk. Ha hozod magaddal a jókedvedet, és bizalommal fordulsz felém, ez a kettő pontosan megfelelő alapja a jó hangulatú fotózásnak és a szép képeknek.

Mi történik a fotózás közben?
A fotózás időtartama alatt a spontán légkör megteremtésére törekszem, finom instrukciókkal vezetve találjuk meg együtt a legoptimálisabb pózokat. Mindezeknek köszönhetően a fotózás egy igazán feltöltő program lesz.

Milyen legyen a hajam?
Tökéletes ha frissen mosott és általad formázott frizurával érkezel. A helyszínen fodrász nem lesz jelen és a frizura helyszínen formázására nincs tervezett időkeret.

Helyszín, parkolás:
A stúdió egy gyártelepen található, gyönyörűen berendezett stúdió, a stúdió épülete előtt díjmentes parkolás biztosított. A stúdió földszinti fogadóterében kávét, ásványvizet tudtok kérni, a stúdióterek az első emeleten várnak.

Mikor kapom meg a képeket?
A fotózáson készült (nyers, kisméretű, vízjelezett, nem letölthető képeket tartalmazó) jelszóval ellátott galériában lévő képek közül te választod ki a számodra legkedvesebb képeket, amelyeket a csomagban megadott mennyiségben utómunkázok és szükség esetén retusálok. Ezt a az előzetes galériát a fotózást követő 2 munkanapon belül kapod meg, a kidolgozott képeket a sorszámok elküldését követő 5 munkanapon belül tudod letölteni online galériádból. Nyers képeket nem adok át.

Lemondási feltételek:
Lemondás esetén a stúdióbérleti díj mindenképpen fizetendő!

VÉLEMÉNYEK

“Akár üzleti portré, akár önbizalom növelő fotózás, Andinál biztosan a legjobb kezekben leszel, ha őt választod. Mindig tudja, hogy instruáljon, hogy egy percig ne érezd magad kellemetlenül és mind a fotózás, mind a végeredmény örömmel töltsön el.” Szentesi Dia”

“Szívesen ajánlom Bartha Andi képeit a profizmus miatt, a türelem miatt, a hangulat miatt, és természetesen a szolgáltatás minősége miatt” Szatmári Barbara

“Andiban megvan a képesség, hogy perceken belül oldja az emberekben a feszültséget, többek között emiatt is születnek ennyire csodálatos képek. Szívből ajánljuk mind portré, mind páros/családi fotózásra.” Ury Izabella

Andinál azt érzed, hogy te vagy a középpontban, és a legjobb arcodat hozza ki belőled! Végig kedvesen instruál, bíztat, mikor mire van szükséged. Meglátja benned a szépet, és ki is hozza!” Pappné Mike Tünde

“Húúú nagyon jók lettek a képeket! Nagyon örülök nekik  Odáig volt mindenki, akinek eddig mutattam. És nagyon jó, hogy közben megmaradtam én, tényleg magamat látom vissza. Az is szuper, hogy ennyi beállítást és ruhaszettet csináltunk, így nagyon sokféle célra fel tudom használni őket. Hálás vagyok, és jó szívvel foglak ajánlani mindenkinek  Nagyon köszönöm az odafigyelést, az empátiát, kedvességet és a profizmust!” Kriszta

Szólj hozzá!