PÁROS PORTRÉK

Hívd el kedvesed egy kalandra

Te szoktad a kedvesed fotózni egy közös utazás, városi séta, vagy más örömteli esemény alkalmával?
Kit kérsz meg, hogy készítsen rólatok közös képet?

Persze a telefon időzítőjével, vagy szelfi módba kapcsolásával is lehet képeket készíteni, mégis jól mutat a komódon egy egységes, gondosan összeállított, minőségi képekből álló, közös emléket rögzítő, hozzáértő fotós által készített sorozat.

Anyaként általában nem szerepelünk a képeken, inkább a családot és gyerekeket fényképezzük, nagy ritkán egy közös szelfire beállunk a második sorba. 🙂 Pedig milyen jó kis közös program a pároddal egy éttermi vacsora előtti közös séta, amelyről ráadásul előnyös képeket készít rólatok egy szimpatikus fotós.

A páros portrék készítésekor segítek, hogy személyiségetekhez leginkább illeszkedő helyszínt, öltözéket, válasszunk, így lesz a fotósorozat teljes egésze igazán személyre szabott. Fotósként észreveszem a legjobb pillanatokat, folyamatosan keresem a megfelelő kompozíciót, könnyed instrukciókkal vezetem a pózokat miközben te kizárólag a kedvesedre és az élményre tudsz figyelni.

Többszáz esküvői páros kreatív fotósorozat készítőjeként tudatosan rögzítem azokat a rátok jellemző pillanatokat és részleteket, amelyeket ti magatok nem vesztek észre a mindennapokban, így lesz a páros portré sorozat hangulata és stílusa valóban hozzátok illő.

Az elkészült képek mellett magatokkal viszitek a közös fotózás élményét is, ami segít egy picit újra csak egymásra figyelni, kettőtök kapcsolatát megerősíteni egy közös kalanddal.

A páros portré fotózást egy különleges alkalomra kedvesednek, akár ajándékba is adhatod!

Várlak szeretettel!

Szólj hozzá!