Test és lélek összhangja

Brandingfotózás saját stílusodhoz igazítva

Anikó a test és lélek harmónia megteremtésének szakértője. Okleveles aromaterapeuta, holisztikus személtű, funkcionális táplálkozási szakértő és mentálhigiénés hallgató.

Anikó saját vállalkozásához, az AnibaRosa Aromatherapy új weboldalához szeretett volna kifejező képeket.

Első lépésként megismertem Anikó stílusát és saját színeit. Ezt követően pedig egyeztettük az AnibaRosa arculati színeit és beszélgettünk az elképzeléseiről.

A képek lehetőséget adnak arra, hogy pozitív benyomást tegyenek a weboldalra látogatókban. Anikó kedves, barátságos és megnyugtató személyiségét az elkészült branding fotósorozatban is szerettem volna kiemelni, így az arculati színeit és saját színtípusát is figyelembe véve terveztük meg közösen az öltözéket is.

A fentiek alapján egy inspirációs táblát készítettem, amelynek köszönhetően könnyen elképzelhető volt a végeredmény.

A fotózáson egyszerre készítettünk Anikóról portrékat és mutattuk meg, milyen biztonságos, támogató és barátságos a légkör egy egyéni tanácsadás, vagy egy masszázs alkalmával.

Anikó támogató tanácsadásait ajánlom szeretettel!
AnibaRosa Aromatherapy – Mikolai Anikó +36 30 506 1663

Ha pedig márkádhoz, saját stílusodhoz és személyiségedhez tervezett branding fotókat szeretnél, várlak szeretettel!

#szemelyesmarka#fotozasvallalkozoknak#noifotos#fotozasszentendre#noifotosok#elmenyfotozas#noiportre#mik#ikozosseg#portraithungary#portrait_mood#portrefotozas#fotozasmuteremben#noiportre#szentendreart#fotosanya#miatesztorid#brandfotozas#studiofotozasa#szentendrephotography#personalbranding#personalbrandingphotography#entrepreneurphotography#professionalportrait#uzletifotozas#vallakozonovagyok#brandingfotozas#brand#szemelyesmarka

Szólj hozzá!