Brandingfotózás stílusodra szabva

Valda Noémi az akivel biztosan megtalálod a kiutat a fejedben lévő hangerdőből.

Elképesztően jó érzékkel teszi fel a kérdéseit úgy, hogy közben valahogy leegyszerűsödik és elcsendesedik minden és már csak a lényegre fókuszálsz.

Sétáló coachként ezt a technikát erdei séta közben is alkalmazza, ami igazán extra feltöltő lehet az online megbeszélések mellett. 🙌🌳🥰

A branding fotózáson szerettem volna megmutatni nektek a laza, kedves, humoros, ám következetes karakterét. A koncepció és stílus tervezésnél a weboldalán is megjelenő színeket az öltözékkel, kiegészítőkkel és persze a kedvenc tornacipőjével kombinálva hoztam a képekre.

Ha gondolatszelídítőt keresel, hívd Noémit!

GROW Lab

Noémi visszajelzése a fotózásról:

„A brandfotózás csöppet sem az én műfajom. Őszintén szólva, a fotózás úgy általában nem az, ritka kivétel volt eddig, ha jó kép készült rólam.

Az Andival töltött egy óra nem munka volt, hanem fergeteges kaland! Egyetlen pillanatig sem feszengtem, laza, vidám hangulatban, rengeteg nevetéssel készültek a képek.

A végeredmény pedig a legmerészebb álmaimat is felülmúlta, egészen lenyűgözőek lettek! Fogalmam sincs, hogy csinálta, de Andi tűpontos, tökéletesen önazonos képeket készített rólam. Olyan pontosan képes volt megmutatni engem, hogy azt hittem, ennyire pontosan csak élőben lehetséges ez. Márpedig a brandfotózásnak pont az a lényege, hogy a leendő ügyfeleim a képeimet látva is a lehető legbiztosabban képesek legyenek döntést hozni arról, hogy tényleg velem szeretnének-e együtt dolgozni.

A képeket nézve nem csak egy profi szakembert láthatnak, de láthatják a személyiségem finom rezdüléseit, a stílusom. Ez pedig a legeslegtöbb, amit egy fotós szakmai képekkel adhat.

Annyira jó élmény volt ez, hogy máris tervezem a következő fotózást. 🙂 Valda Noémi”

#szemelyesmarka#fotozasvallalkozoknak

#noifotos#fotozasszentendre#noifotosok#elmenyfotozas#noiportre#mik#ikozosseg#portraithungary#portrait_mood#portrefotozas#fotozasmuteremben#noiportre#szentendreart#fotosanya#miatesztorid#brandfotozas#studiofotozasa#szentendrephotography#personalbranding#personalbrandingphotography#entrepreneurphotography#professionalportrait#uzletifotozas#vallakozonovagyok#brandingfotozas#brand#szemelyesmarka

Szólj hozzá!