Születésnapi fotózás

Fannit és Enik, a gyönyörű és humoros ikerpár születésnapjuk alkalmából lepte meg egymást egy közös fotózással.

Azt hiszem, pontosan az ilyen projektek azok amik nem csak a megrendelőnek, hanem a fotósnak is feltöltődést jelentenek. Lelkesedésük már az öltözék, smink, frizura megtervezésének fázisában garantálta a fotózás szuper hangulatát.

Bevallom nem csak ők lepték meg magukat azzal, hogy kicsit kiléptek a mindennapok rutinjából, hanem én is úgy éreztem magam utána, mint egy jóleső barátokkal töltött pár órát követően.

Köszönöm Fanninak és Eniknek, hogy ilyen fantasztikusak voltak és megengedték nekem, hogy részese lehessek az élménynek.

MUA: Rikk Ágnes
Helyszín: Villa Green Stúdió

Ha te is szeretnél magadról testvéreddel, barátoddal néhány kifejező képet, akkor várlak szeretettel!#noifotos #fotozasszentendre #justmefotozas #noifotosok #elmenyfotozas #noiportre #mik #ikozosseg #portraithungary #portrait_mood #portrefotozas #fotozasmuteremben #noiportre #szentendreart #fotosanya #miatesztorid #brandfotozas #studiofotozasa #szentendrephotography #personalbranding #personalbrandingphotography #entrepreneurphotography #professionalportrait #uzletifotozas #vallakozonovagyok #brandingfotozas #brand #szemelyesmarka

Szólj hozzá!