Szinergia – Fotóról Festményt – kiállítás

A Szentendre Fotóklub meghívására több, mint 30 festőművész alkotott a fotósok által adott fényképek alapján újabb műveket. Az általam adott két fotó alapján összesen 6 különböző technikával készült festmény született.

Óriási öröm volt megismerni személyesen is az ország különböző régiójából érkező festőművészeket, akiket a fényképeim inspiráltak továbbgondolásra és alkotásra.

Megtisztelő, hogy a festőművészeket megszólították fotóim és megható volt látni a különböző technikával, hangulatban átfogalmazott alkotásokban megjelenő érzelmeket, üzeneteket, gondolatokat. Mindegyik megérintett.

🥰 Hálásan köszönöm a gyönyörű alkotásokat, beszélgetéseket Halász Vera Tamás Borbély B. Tóth Edit, Gősi Ágnes, Lisovszki Mária, V. Tóth Évi!

A Szentendre Fotóklub Hivatalos Oldal tagjainak fényképei és további festőművészek gyönyörű, izgalmas alkotásai vártak téged is! A falakon 98 alkotás szerepelt!

A Honvéd Kulturális Egyesület, a Szentendrei Festők és a Szentendre Fotóklub közös kiállítása 2024. március 7-ig, hétfőtől szombatig 13-18 óra között megtekinthető!
Helyszín: Stefánia Galéria

Szeretettel ajánlom, hogy nézd meg és mesélj róla!
(A képet köszönöm Iliás-Nagy Katinak! :))


#kiallitas #festomuveszek #stefaniapalota #stefaniagaleria #szentendreart #szentendreifestomuveszek

Szólj hozzá!