JustMe projekt – díjtalan fotózás

Gyere és próbáld ki velem a fotózást a JustMe projektben!

A “Just me” projektben a többféle, felelős szerepeinkből szeretnék egy picit kitekinteni. Most nem üzletasszonyként, munkatársként, szakértőként, feleségként, vagy anyaként vagy jelen, hanem mindezeket egy pici időre félretéve nőként. A képekben kötelezettség és megfelelési kényszer nélküli érzelmi lenyomatokat fogalmazok meg, letisztultan, kellékek nélkül, irányított párbeszéddel, pózokat finoman instruálva.


JustME fotózásról röviden

– 30 perc fotózás
– Szentendrei stúdió
– 2  db előzetesen egyeztetett, általam választott ruhaszett
– 2  db általam választott és átadott digitális kép

A projekt célja

A „JustMe” projekt ötlete már elég régi, ugyanakkor folyamatosan formálódott bennem, hogyan tudom megmutatni és meggyőzni a környezetemben lévő nőket arról, hogy mindegyikük kivételes, izgalmas és szép.

Azért tartom ezt nagyon fontos küldetésnek (ami most kicsit nagyképűen és szuperhősös-en hangzik, pedig nem ez a szándékom :)), mert saját tapasztalatból tudom, hogy egy apró visszajelzés vagy pozitív megerősítés milyen nagy hegyeket mozdíthat el, amiket addig akadálynak véltünk, és milyen fontos, hogy ezeket kimondva halljuk akár többször is.

A portré fotózásban pontosan ezt a lehetőséget kedvelem a legjobban, hogy a fotózás eszköze által a bennünk rejlő szépséget könnyedén meg is tudom mutatni.

Felemelő érzés, hogy a végén a modellem is hinni kezd magában és elfogadja tényként, hogy a szépség nem jelent egyet a külső jegyekkel, nem csak adott korosztálynak jár, és nem szükségesek hozzá kivételes képességek.

A nőket emelem ki a projektben most, mert saját tapasztalatból tudom, hogy anyaként rengeteg szerepben helytállni a mindennapokban, milyen erőt kíván meg. Sokszor a saját magunkra fordított gondoskodásra jut kevés ebből az erőből, pedig éppen ez az ami feltölt és tartalékot képez.

Éppen ezért szeretném a képekkel megfogalmazni és átadni számukra ezt az élményt, hogy néha igenis érdemes megállni egy kicsit és önmagunkban meglátni a szépséget.

Öltözék, smink, frizura, helyszín

A megfelelő ruházatot közösen választjuk ki az általam megadottak szerint, hogy leginkább illeszkedjen a fotózás céljához. Ha nincs saját ruhatárad akkor is itt a helyed, az általam vitt ruhakollekcióból választunk egy tökéletes darabot.  A JUSTME projekt ruházat színe a fekete, itt különösen fontos, hogy nem a ruházat, hanem a személyiséged kapjon figyelmet. 

Professzionális és kedves sminkesünk hozzáértésében maximálisan megbízhatsz, csodaszép sminket készít majd neked. 

A helyszínen fodrász nem lesz jelen, ugyanakkor tökéletes ha frissen mosott és általad  – az előzetesen velem egyeztetett módon – formázott frizurával érkezel. 

A helyszínünk egy szentendrei fotóstúdió lesz, ahol pontosan adott időtartam áll rendelkezésünkre adott bérlési díj ellenében. Ez azt jelenti, hogy pontosan kezdjük meg a fotózást, és pontosan fejezzük be, mert a stúdió teret előttünk és utánunk is használják mások, így át kell adnunk a helyünket időben. 

A fotózás értéke: 68.800 Ft, ugyanakkor a JustMe projekt keretében egyszerre 5 fő egy napon, egymás után történő fotózása esetén most csak a stúdióbérlés és a sminkes díját fizeted te, a fotózás díjtalan. Stúdióbérlés: 10.000Ft/fő, sminkes díja: 16.000Ft/fő.  A fotózáson készült képek közül 2 db-ot retusálva, nyomtatásra alkalmas méretben, digitális formátumban adok át. Jelentkezéskor aláírással vállalod, hogy a rólad készült, bármelyik általam választott utómunkázott képek megjelenhetnek a weboldalamon, közösségi oldalakon, pályázaton, kiállításon, digitális és print média felületeken, és vállalod, hogy az általad megosztott képeken a The Story közösségi média oldalait tag-eled.

A fotózásra az alábbi gombra kattintva tudsz regisztrálni:

Alkalmanként az első 5 fő jelentkező tölti meg az adott fotózási napot. Lemondás esetén értesítést kap a jelentkezés sorrendjében következő jelentkező. Ha feliratkoztál, de nem kerültél sorra, minden esetben kapsz értesítőt a következő fotózás napjáról!

Egyéb részletek

A fotózás menete:
Regisztrációt követően kapsz egy e-mail-es visszaigazolást a fotózás pontos időpontjáról, helyszínről, öltözékről, és az első online beszélgetésről ami megelőzi a fotózást. Kb 20 perces gyors virtuális ismerkedésre számíthatsz, aminek segítségével az összes előzetes kérdésre válaszolok a fotózással kapcsolatban. Így mire a személyes találkozásra kerül sor, már könnyebben hangolódsz te is az eseményekre.

Képek átadása:
A fotózást követően a képek általam kerülnek leválogatásra.  Az elkészült nézőképeket (retusálás nélküli kis felbontású, logozott képek) egy neveddel ellátott  virtuális galériában tudod majd megtekinteni. A nézőképek közül sorszám alapján kiválasztva a publikációt vállalók számára,2  db, 2MB méretű, jpg formátumú, általam választott digitális képet adok díjtalanul, utómunkát és retusálást követően. Ha a2  db képen felül további képeket is szeretnél rendelni, akkor 6800Ft/db áron utómunkát és retusálást követően adom át. Nyers képeket nem adok át, a nézőképek nem letölthetőek. 

Kérdés esetén keress bizalommal, várlak a stúdióban szeretettel! 

Andi
+36305290062
thestory.hu@gmail.com

Lemondás:
Kérlek vedd figyelembe, hogy a viszaigazolt fotózás napján adott időpontban számítok a megjelenésedre!

Betegség miatti lemondást kérlek 10  nappal a fotózás időpontját megelőzően jelezd, hogy tudjak behívni mást a helyedre. 10 nappal korábi lemondás esetén a díj 50%-a kerül visszatérítésre. 10  napon belüli lemondás esetén a stúdió bérleti díjának és sminkes díjának kifizetése szükséges. (16.000 ft/fő smink, és 10.000Ft/óra stúdió díj)

Visszjelzések a nőktől, akik már jártak JUSTME fotózáson

„Hatalmas élmény volt a fotózás! Sosem éreztem még ilyen szépnek magam. Gyönyörű képek készültek! Azt hiszem minden kicsit is önbizalom hiányos nőnek receptre kellene felírni egy fotózást Andival! Utána máshogy látja magát az ember. Köszönöm a csodás élményt és a gyönyörű képeket! ❤️Hajni””Mindig szerettem volna egy profi fotós által készített sorozatot magamról. Viszont olyan képeket nem szerettem volna, ahol a sok smink, a rám erőltetett stílus, vagy az esetleg ismeretlen fotós miatt teljesen másnak látszom, mint ami vagyok. Nagyon fontosnak tartom, hogy ezeken képeken az ember saját magát mutathassa meg mindenféle ma divatos csalás nélkül. Ezért is tetszett meg a JustMe projekt. A fekete ruhák és a fekete háttér ötlete is nagyon megfogott már a kezdetektől, lévén a fekete a kedvenc színem.

A fotózás légköre nagyon oldott volt, már a sminkszékben ülni is nagyon pozitív élmény volt, amit csak tetőzött, hogy Andival az első perctől működött a kémia. Igazi élmény volt, ami hetekre feltöltött. Mindig hálás leszek neked és Móninak. Mindenkinek, minden nőnek járna egy ilyen alkalom az életben, hogy ha mástól nem is, legalább tőletek hallja, hogy milyen gyönyörű. Szerintem nekem életemben összesen nem mondták ennyiszer, hogy szép vagyok, egészen újszerű és megdöbbentő élmény, amire mindig szívesen gondolok vissza. A képeket nézve én is szépnek látom magam, ugyanakkor ez tényleg én vagyok, nem egy szétfilterezett idegen arc. Igen, ez én vagyok!!! Bámulatos! És a többiekben is ugyanezt a szépséget látni, meglátni….hát az meg egészen világrengető energiákat szabadíthatna fel. A koncepció külön is közel áll a szívemhez, mert muszáj az emberek tekintetére koncentrálni, amit manapság olyan ritkán teszünk meg (bár a maszkhelyzet ennek legalább jót tett, hahaha).” Kata

„Mindig is kiváncsi voltam rá, hogy milyen egy fotózás, amikor én vagyok a főszereplő. Andi a lehető legszuperebb élménnyé varázsolta ezt a pár órát. A helyszín, a smink és maga a fénykepezés mind nagyon otthonosan, és egyben professzionálisan zajlott. A rohanó hétköznapokban egy kicsit megállt az idő, új élményekkel töltődtünk fel, és a végeredmény is csodás lett! Köszönöm Andi! 🙂 Dóri”

Egy facebook csoportban figyeltem fel Andi képeire. Nagyon kíváncsivá tett a sok fantasztikus élménybeszámoló és a különleges képek is, így én is jelentkeztem a JustMe fotózásra. Nagyon jó döntés volt. A csodás helyszín, a szuper sminkes és persze Andi kedvessége és profizmusa nagyban hozzájárult, hogy fesztelen lehessek, és már-már királynőnek érezzem magam. 🙂 Az elkészült képek egyszerre művésziek, és játékosak. Izgalmas a saját árnyalataimat ilyen formában viszontlátni. Nagyon jó szívvel ajánlom! Rita”