THESTORYXMAS

Elegáns képek ünnepi hangulatban – Karácsonyi fotózás -#thestoryxmas2023

Aki ismer, már biztosan tudja, hogy még karácsonykor is a letisztult designt kedvelem. Elképzelésem szerint ezúttal a karácsonyi képek letisztultságát és az ünnepi hangulatot a stúdiótér világos, elegáns otthonos berendezése és minimál ünnepi dekorációja alkotja.

Ha számodra is szimpatikus egy olyan térben készült sorozat, ahol maximum egy-két ízlésesen elhelyezett fenyőág és néhány fából készült apró kedves fenyődísz jelenti a karácsonyi dekorációt, akkor itt az idő, hogy elsőként lefoglald a helyed egy feltöltő, vidám hangulatú fotózásra. Lepd meg a fotózással anyukádat, hívd el a gyerekeket, hozd el a barátaidat!


Ez a fotózás eltér egy picit a megszokott, stúdióban készült karácsonyi képektől. Itt most a feldíszített karácsonyfa előtt készülő képek helyett, a minimalista elegancia, a személyiségetek és a vidám hangulat kap teret.

Célom olyan időtálló képek készítése, amelyeket még évek múltán is szívesen nézel majd meg a családi albumodban, vagy akár kiteszel a falra. Az egyéniségedhez leginkább illő koncepció öltözék, kitalálásában és megvalósításában előzetesen végig segítek, így mire a stúdióba érkeztek, már minden részletet ismerni fogsz a fotózással kapcsolatban!

Ezt a fotózást kifejezetten elfoglalt anyukáknak, szép emlékekre vágyó nagymamáknak, kreatív képeket kedvelő barátoknak és barátnőknek ajánlom.

Nincs feszengés, kötelező mosolygás vagy várakozás. Ki tudja, talán még a tinédzsered is élvezni fogja! 🙂


Mit tartalmaz a fotózás?

 • 30 perc fotózás
 • 8 db digitális, retusált portré fotó
 • 1 db, előzetesen közösen kiválasztott elegáns öltözék
 • 5 napon belül letölthető képek
 • Pro retus és utómunka
 • Jelszóval védett galéria
 • Koncepció tervezés és styling
 • Könnyed instrukciók
 • 100% garancia

  *AJÁNDÉK stúdió bérlés 10.500 Ft értékben!

  Ár: 68.800 Ft

Ez a fotózás neked való, ha szereted a:

 • Kényelmes tempót – a „futószalagos” folyosón várakozás helyett saját öltözőben készülhetsz!
 • Minimál enteriőrt – klasszikus megjelenés – most van itt az ideje az „elegáns kis ünnepi ruhának”!
 • Feltöltő programot – amikor a közös alkotás élményét is magaddal viszed!

A csomagok ára alanyi adómentes ár, szentendrei stúdióban történő fotózás esetén érvényes. A csomagban foglalt képszámon felüli képek kidolgozásának ára: 6800Ft/kép.  Az ajánlatra további kedvezmények nem érvényesek. Igény esetén plusz nude smink rendelhető, díja: 18.000 Ft/ fő/ alkalom. *Az ajándékok 2023.10.10-ig történő foglalási összeg (teljes csomag ár 50%-a) átutalása esetén érvényesek! A megadott ár kizárólag az időpontot foglalok gomb alatt látható megadott időpontokban történő fotózás esetén érvényes! Eltérő időpontban kért, vagy hosszabb időigényű, több öltözékben történő fotózásra egyedi ajánlatot adok.


Hogyan tudok jelentkezni?

 1. Ha szimpatikusak a leírtak, akkor a Regisztráció gombra kattintva láthatod a szabad időpontokat.
 2. Jelöld meg, melyik időpontra szeretnétek jönni, és töltsd ki az adatokat.
 3. A megadott címedre küldöm a visszaigazolást a további részletekkel és az 50%-os csomagárat tartalmazó díjbekérőt, amelynek alapján a foglalót átutalással tudod rendezni.
 4. A fennmaradó díj a fotózást követően kerül kifizetésre a retusálásra kiválasztott képek számához igazítva.
 5. Az előleg átutalása biztosítja az időpont foglalást.

Ki lesz a fotósod?

Bartha Andi vagyok, okleveles fotográfus és marketingszakember. 

Mindkét területen több, mint tíz éves gyakorlati tapasztalatom van, éppen ezért pontosan tudom, hogy milyen képekre van szükséged, ha a vállalkozásod weboldalán a „rólam” menüpontban szeretnéd elhelyezni, vagy ha a közösségimédia-oldalaidon termékeid és szolgáltatásod szeretnéd bemutatni.

Édesanyaként pedig tökéletesen megértem, milyen az, amikor a napi rutinból kiszakadva jólesik egy feltöltő, önbizalom-növelő program. Tapasztalatom szerint ilyenkor a fotózást követően nemcsak a szép képeket viszed magaddal, hanem az akár hetekre feltöltő pozitív élményt is. 

Akik nálam jártak, általában ez utóbbiért hálásak a legjobban: A célom az, hogy a képek készítése közben akkor is jól érezd magad, ha introvertált vagy, vagy ha ritkán állsz kamera előtt, és egyáltalán nincs modellgyakorlatod. 

Várlak szeretettel!

INFÓK A FOTÓZÁSRÓL

Hogyan készüljek?
A megállapodást követően egyeztetjük a pontos elképzelést, hogy az öltözék, a frizura, a smink és a helyszín is az elkészült képek céljához illeszkedjen. Ne aggódj, ezt általában a basic ruhatár segítségével meg tudjuk oldani. Az enteriőrhöz illeszkedő színekhez és ruhákhoz megállapodás esetén pontos leírást és boardot adok.

A gondos tervezést és egyeztetést követően a fotózás napján a képek készítésére tudunk fókuszálni, ezáltal számodra is ismert lesz a folyamat, így a helyszínre már teljesen magabiztosan érkezel.

Hogyan érkezz?
Nem szükséges, hogy profi modellgyakorlatod és rutinod legyen, mégis csodálatos képeket készítünk. Ha hozod magaddal a jókedvedet, és bizalommal fordulsz felém, ez a kettő pontosan megfelelő alapja a jó hangulatú fotózásnak és a szép képeknek.

Mi történik közvetlenül a fotózás előtt?
Kérés esetén gondos és kedves sminkesünk természetes hatású smink elkészítésével segít kiemelni a szépségedet. Nude smink díja: 18.000Ft/fő/alkalom.

Mi történik a fotózás közben?
A fotózás időtartama alatt a spontán légkör megteremtésére törekszem, finom instrukciókkal vezetve találjuk meg együtt a legoptimálisabb pózokat. Mindezeknek köszönhetően a fotózás egy igazán feltöltő program lesz.

Milyen legyen a hajam?
Tökéletes ha frissen mosott és általad formázott frizurával érkezel. A helyszínen fodrász nem lesz jelen és a frizura helyszínen formázására nincs tervezett időkeret.

Helyszín, parkolás:
A stúdió egy gyártelepen található, gyönyörűen berendezett stúdió, a stúdió épülete előtt díjmentes parkolás biztosított. A stúdió földszinti fogadóterében kávét, ásványvizet tudtok kérni, a stúdióterek az első emeleten várnak.

Mikor kapom meg a képeket?
A fotózáson készült (nyers, kisméretű, vízjelezett, nem letölthető képeket tartalmazó) jelszóval ellátott galériában lévő képek közül te választod ki a számodra legkedvesebb képeket, amelyeket a csomagban megadott mennyiségben utómunkázok és szükség esetén retusálok. Ezt a az előzetes galériát a fotózást követő 2 munkanapon belül kapod meg, a kidolgozott képeket a sorszámok elküldését követő 5 munkanapon belül tudod letölteni online galériádból. Nyers képeket nem adok át.

Lemondási feltételek:
A fotózás lemondása 12 nappal a fotózás előtt, új időpont foglalásával lehetséges. A fotózást megelőző 5 napon belüli lemondás esetén a befizetett előleg nem jár vissza (az olyan felmerülő költségek miatt, mint a stúdióbérlés, a sminkes és a fotós díja). Szabad új időpont függvényében garantált az ünnepek előtti képátadás.

100% elégedettségi garanciát vállalok
Ha nem vagy megelégedve a fotózás eredményével, visszaadom a fotózás teljes árát. A fotózást követő 2 munkanapon belül elküldöm a nézőképeket, amelyek azt a célt szolgálják, hogy az elkészült fotósorozatból kiválaszd a megrendelt fotózás szerinti képszámnak megfelelő képeket. Ha a nézőképek alapján nem vagy elégedett, az eredmény nem felel meg az elvárásaidnak, a fotózás díjának teljes összegét visszafizetem. Miután a fotózás árát visszafizettem, az elkészült képeket törlöm a számítógépemről, így már nem kerülhetnek felhasználásra. Ez még nem fordult elő, eddig minden megrendelőm 100%-ban elégedett volt.

VÉLEMÉNYEK

“Akár üzleti portré, akár önbizalom növelő fotózás, Andinál biztosan a legjobb kezekben leszel, ha őt választod. Mindig tudja, hogy instruáljon, hogy egy percig ne érezd magad kellemetlenül és mind a fotózás, mind a végeredmény örömmel töltsön el.” Szentesi Dia”

“Szívesen ajánlom Bartha Andi képeit a profizmus miatt, a türelem miatt, a hangulat miatt, és természetesen a szolgáltatás minősége miatt” Szatmári Barbara

“Andiban megvan a képesség, hogy perceken belül oldja az emberekben a feszültséget, többek között emiatt is születnek ennyire csodálatos képek. Szívből ajánljuk mind portré, mind páros/családi fotózásra.” Ury Izabella

Andinál azt érzed, hogy te vagy a középpontban, és a legjobb arcodat hozza ki belőled! Végig kedvesen instruál, bíztat, mikor mire van szükséged. Meglátja benned a szépet, és ki is hozza!” Pappné Mike Tünde

“Húúú nagyon jók lettek a képeket! Nagyon örülök nekik  Odáig volt mindenki, akinek eddig mutattam. És nagyon jó, hogy közben megmaradtam én, tényleg magamat látom vissza. Az is szuper, hogy ennyi beállítást és ruhaszettet csináltunk, így nagyon sokféle célra fel tudom használni őket. Hálás vagyok, és jó szívvel foglak ajánlani mindenkinek  Nagyon köszönöm az odafigyelést, az empátiát, kedvességet és a profizmust!” Kriszta